Nedělní výlet na rozhlednu

Ahoj, konečně jsem se dostala k napsání článku, který chci napsat od neděle. Natáčela jsem tenhle týden i vlog, ale ten vyjde až v neděli 3. května, tak se můžete těšit na záběry i tam :)


V neděli 19. dubna jsme si vyrazili s rodinkou na výlet, protože už jsme se doma skoro zbláznili. Chtěli jsme ale dodržet bezpečnostní opatření jak nejlépe to šlo, a tak jsme jeli autem do přírody, kde jsme se prošli po lese, došli na rozhlednu, a pak zase zpátky.



Rozhledna se jmenuje Bučina a nachází se v Karlovarském kraji u obce Kyselka, kterou možná znáte díky prameni Mattoni. V Kyselce se totiž nachází Mattoniho vodopád, vila i muzeum.



Rozhledna byla maličká, ale velmi sympatická, protože vypadala upraveně, nebyl u ní nepořádek ani nebyla nijak poničená nebo polorozpadlá. Takže určitě doporučuji jí navštívit, když budete v okolí :)


My jsme se u ní ještě posilnili malým občerstvením a pomalu se vydali zpátky. Na cestu krásně svítilo sluníčko, což nám dodalo super náladu. Cestou přes les jsme si užívali zpěv ptáčků a samotu. Když jsme odjížděli domů, stavili jsme se v Radošově u dřevěného mostu, který vypadal spíše jako stodola. Zajímavé bylo, že byl zastřešený a určený i pro auta.


A to bylo z našeho výletu všechno. Krátká vyjížďka do přírody, ale udělala nám neskutečnou radost. V těchto dnech je to potřeba. Co vám naposledy zvedlo náladu? :)

Krásný víkend!
- Nikol <3

0 komentářů